Cross-cultural writing for global thinkers

Consultancy

Ons multidisciplinair team geeft u meer dan enkel woorden: wij vergemakkelijken de ontwikkeling van uw projecten en uw professionele doelgerichte communicatie.

Strategisch denken

Wij bestuderen, samen met u, de dynamiek van uw bedrijf en werken aan de weergave van uw missie, ambitie en visie. Wij stellen u een coherente en gepaste communicatie voor die is afgestemd op uw doelpubliek, marktpositionering, imago en boodschap. Nieuwe slogans bedenken, uw baseline of handtekening wijzigen: wij zorgen ervoor dat uw communicatie aantrekkelijk en pertinent is. Uw communicatieplatform creëren of optimaliseren, uw waardencharter uitwerken. Daarvoor kunt u steeds op onze empathie, creativiteit en deskundigheid rekenen

Subsidieaanvragen opstellen

Het indienen van een dossier voor het aanvragen van een financiële tussenkomst of een deelname aan een vermaard concours betekent de efficiëntie van uw bedrijf profileren.

Partnerschappen

U verzamelt relevant cijfermateriaal en doorslaggevende argumenten, wij leggen er op een gepaste manier de nadruk op. We verwerken uw gegevens en ondernemingsgeest als echte troeven. Zo geven wij een concreet beeld van uw onderneming en geven haar een dynamisch en ambitieus imago bij businesspartners die u wenst te overtuigen of te raken.