Cross-cultural writing for global thinkers

Ontwikkeling

Het woord nemen & positieve communicatie

Met CompanyWriters zult u de technieken voor het communiceren met uw gesprekspartners kunnen beheersen en de juiste reflexen aanleren om via eender welk medium te reageren. Verkopen en soms uzelf verkopen, een examen afleggen, uzelf in het openbaar overtreffen, een project verdedigen of reageren op een eis… We verzamelen ook de hulpmiddelen die u sterker maken en meer zelfzekerheid en vertrouwen geven. We winnen, samen met u!

 

Uitgave & verspreiding

We gebruiken onze ervaring om uw uitgavenprojecten op papier en op het web uit te voeren: boeken, magazines, terugkerende publicaties. Samen met u bekijken we het gerichte en het cyclische aspect van de productie en voeren het artwork en het flatplan van uw publicatie uit. Hebt u een fotograaf, een webdesigner, een videomaker of een drukker nodig? Dan creëren we een ecosysteem voor uw project.

 

Advertentieacquisitie

We stellen uw strategieën op punt, bepalen de betrokken microkosmos, stellen geïndividualiseerde lijsten met argumenten op en overtuigen de prospecten. We werken in vertrouwen met u en optimaliseren de zichtbaarheid van iedereen. Wij vinden dat elke partij erbij moet winnen.

 

Beheer en logistiek

Projecten beheren is een strikt organisatorisch proces, dat proactiviteit, chronologie en logica vergt. CompanyWriters heeft een gesmeerd lopende methodologie.

 

Uitgavenbeheer

Dankzij zijn ervaring met het uitgeven van magazines en boeken, kan CompanyWriters de flatplans van uw werk maken. We stellen een stappenplan op dat de belangrijke en nuttige informatie bevat in de vorm van categorieën of  thema’s, afbeeldingen en foto’s, auteursrechten, advertenties, betrokkenen enz.

We vormen de band tussen alle actoren van uw project, verdelen de opdrachten en waken over de goede uitvoering van het geheel.

Zo nodig leveren we ook een stilistische procedure in ruime zin, die al het artwork van de contents bevat (verdeling, volume, toon, stijl en eigen terminologie).

 

Tekstlogistiek

We zorgen voor het beheer van al uw documenten en verzekeren op elk moment de naspeurbaarheid ervan, vanaf de ontvangst tot aan de levering.

Onze aanpak is heel systematisch: bericht van ontvangst, analyse van de aanvraag en van de documenten, veilige bewaring van de taak, keuze van de hulpmiddelen, samenstelling van een team voor de opdracht, dispatching, verwerking en bepalen van de deadlines, opvolging van de taken en de planningen, coördinatie met u en levering.

We gebruiken alle middelen om de zaken zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.

 

We zijn slechts één klik van u verwijderd, namelijk hier!