Cross-cultural writing for global thinkers

Redactie

Zakelijk schrijven

CompanyWriters volgt de vastgelegde strategie, verduidelijkt een idee, maakt zich een terminologie en een stijl eigen en brengt de waarden van uw onderneming tot uitdrukking.

Uw communicatie (weer) coherent maken, is vooreerst een kwestie van luisteren en analyseren. Dan moet ze nauwgezet en met empathie worden uitgewerkt tot een duidelijk, soepel, sober en efficiënt geheel. Om de ontvanger aan te spreken of aan u te binden, om hem te informeren of te overtuigen. Over elk woord wordt samen met u nagedacht. Van de eerste tot de laatste bladzijde en van het eerste ontwerp tot de eindversie geven we aan uw projecten vorm voor verschillende media.

 

Polijsten – Herschrijven

Onze redacteurs polijsten uw teksten opdat ze passen bij het imago van uw bedrijf en uw communicatiedoelstellingen bereiken. Zij harmoniseren de algemene stijl van het document, kiezen zorgvuldig de woorden, de voorstelling van de cijfers, het lettertype en de typografie. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen, levert CompanyWriters een stijlprocedure.

 

Creatieve vrijheid – Creatief schrijven

Een boodschap die aanspreekt of overtuigt, een slagzin die raak is, een gedicht dat begeestert … Ze zijn dikwijls het resultaat van een soms ongebreidelde maar altijd weloverwogen vrijheid in alle betekenissen van het woord. Een kwestie van culturele en literaire codes, van muzikaliteit en schrijfwijze.

 

Wilt u een en ander bespreken? Neem hier contact met ons op.

 

Enkele producten

Website, brochure, presentatieboekje, advertentie en persmededeling, nieuwsbrief en e‑mailing, magazine, boek, biografie, redactioneel artikel, interne en externe bedrijfskrant, kroniek, slagzin, toespraak, zakenbrief, jaarverslag, opdrachtverslag, activiteitenverslag, administratief rapport, samenvatting, wenskaart, Facebook­‑ en LinkedIn‑pagina’s …