Cross-cultural writing for global thinkers

Redactie

Zakelijk & creatief schrijven

CompanyWriters volgt de vastgelegde strategie, verduidelijkt een idee, maakt zich een terminologie en een stijl eigen en brengt de waarden van uw onderneming tot uitdrukking. Op verschillende media.

Uw communicatie (weer) coherent maken, is vooreerst een kwestie van luisteren en analyseren. Dan moet ze nauwgezet en met empathie worden uitgewerkt tot een duidelijk, soepel, sober en efficiënt geheel. Om de ontvanger aan te spreken of aan u te binden, om hem te informeren of te overtuigen. Over elk woord wordt samen met u nagedacht. Van de eerste tot de laatste bladzijde en van het eerste ontwerp tot de eindversie, met emoji’s en hashtags, geven we aan uw projecten vorm op papier, op het web en op de sociale media.

 

Polijsten – Herschrijven

Onze redacteurs polijsten uw teksten opdat ze passen bij het imago van uw bedrijf en uw communicatiedoelstellingen bereiken. Zij harmoniseren de algemene stijl van het document, kiezen zorgvuldig de woorden, de voorstelling van de cijfers, het lettertype en de typografie. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen, levert CompanyWriters een stijlprocedure.

 

Wilt u een en ander bespreken? Neem hier contact met ons op.

 

Enkele producten

Website, brochure, presentatieboekje, advertentie en persmededeling, nieuwsbrief en e‑mailing, digitale communicatie en community management (beheer van sociale netwerken, magazine, boek, biografie, redactioneel artikel, interne en externe bedrijfskrant, kroniek, slagzin, toespraak, zakenbrief, jaarverslag, opdrachtverslag, activiteitenverslag, administratief rapport, samenvatting, wenskaart, aanpassen van de Facebookpagina’s en LinkedIn…