Cross-cultural writing for global thinkers

Vertaling

Veelzijdige vaardigheden

CompanyWriters begeleidt uw projecten op alle continenten en voor alle culturen, in het Nederlands, Frans, Engels (Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten/Australië), Duits (Duitsland/Zwitserland/Luxemburg), Spaans (Europa/Latijns-Amerika), Italiaans, Portugees (Europa/Latijns-Amerika) en in de Slavische, Scandinavische en Aziatische talen.

We werken met gespecialiseerde teams die worden gecoördineerd door een projectleider die zich vergewist van de kennis van uw terminologie, stijl, doelstellingen en eisen.

Onze professionele en ervaren vertalers, die moedertaalsprekers zijn, passen uw boodschap op intelligente en nauwkeurige wijze aan hun eigen taal aan, met aandacht voor uw doelpubliek en zijn cultuur. Hun vertalingen worden steeds herlezen.

 

Letterkundige vertaling – Transcreatie

Uw publicatieprojecten, boeken of biografieën verdienen de beste pen van sommige van onze vertalers. CompanyWriters treedt met u in dialoog om van uw werk een uitzonderlijk product in een andere taal te maken.

Voor uw gekste projecten zullen we onze meest creatieve writers kiezen.

Ons team voert altijd een laatste revisie uit op de drukproef.

 

Andere vertaaldiensten

Over de laatste 10 jaar is ons vakkundig team sterk gegroeid. Onze gespecialiseerde vertalers zorgen voor het aanpassen van technische, wetenschappelijke en (beëdigde en/of gelegaliseerde) juridische teksten. Sommigen zijn uitstekende ondertitelaars, anderen blinken dan weer uit in het simultaan en consecutief tolken, of in het fluistertolken.

 

Wilt u een en ander bespreken? Neem hier contact met ons op.