Cross-cultural writing for global thinkers

Onze troeven

Label ‘Chèques-Entreprises’

Ligt uw onderneming in het Waals Gewest en wilt u het strategisch ontwikkelen? CompanyWriters is een erkende dienstverlener chèques-entreprises en begeleidt u bij het verbeteren van uw handels‑ en/of communicatiestrategieën of verleent u advies voor het optimaliseren van uw interne organisatiemethodes. U kunt daarvoor overheidssteun krijgen aan de hand van bedrijfscheques. Het Waals Gewest neemt dan 50 % van het totale bedrag voor zijn rekening.  

Een hoofdzetel, twee kantoren

CompanyWriters heeft haar bedrijfszetel gevestigd op Liege Airport, in het centrum van de Euregio en van Europa. In 2018 heeft CompanyWriters ook een kantoor geopend in Montreal voor het bedienen van haar klanten in Canada en de Verenigde Staten. Hebt u een vestiging in België, Europa of Amerika? Dan helpen wij u graag om uw zichtbaarheid en merkbekendheid op die markten te vergroten.

Naleving van de AVG/GDPR-verordening

We werken met de grootste discretie, maar ook met inachtneming van de Europese regelgeving op de persoonsgegevens. Julie zal u er graag over inlichten. Stuur haar gerust een e‑mail via jvm@companywriters.be

Wilt u een en ander bespreken? Neem hier contact met ons op.