Cross-cultural writing for global thinkers

Pers

Videos

Op TV5Monde in 2012

De tijdens de prinselijke handelsmissie gelegde contacten hebben hun vruchten afgeworpen… Kijk naar de video hier beneden om te begrijpen waarom de nieuwe Voorzitster van de Vereniging van Vrouwelijke Ondernemers van België (VVB) voor de provincie Luik op de uitnodiging van de Chinese Association of Women Entrepreneurs is ingegaan. Tijdens hun jaarlijks congres over Corporate Social Responsibility in december heeft Bernadette Pâques de toehoorders gesproken over “From a pencil to RSS feeds”.

https://www.youtube.com/watch?v=k1FAazDzFwA&list=HL1343902532&feature=mh_lolz

16/04/2012 : Efficiënt schrijven wanneer het gaat om drie offertes en openbare aanbestedingen. Hoe te doen? vraagtBernadette Pâques zich af in de Cercle de Wallonie op de 16de april 2012.

Geschreven communicatie is een nicheberoep. De kwaliteit van een tekst die overtuigt en raakt, in zijn eigen taal of in een vreemde taal, is werkelijk iets ontastbaars. Hoe zich onderscheiden tegenover eventuele concurrenten? Door de nodige coherentie tussen de persoonlijkheid van de leader en zijn ondernemingsrealisatie? De mate van elegantie in een veeleisende wereld en gericht op het concrete, zeker, maar ook misleidend en zappend, laat toe het verschil te maken “wanneer het gaat om drie offertes en openbare aanbestedingen”.

” title=”Link to video Cercle de Wallonie” target=”_blank”>

Print

Gelieve de Franse versie van deze pagina te bekijken.